Home Katalog firem Nekuřácká restaurace Hotel Central
Zpět na výpis

Nekuřácká restaurace Hotel Central

Polední menu ve formátu pdf

PONDĚLÍ - 17. 04. 2017

  • VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ

ÚTERÝ - 18. 04. 2017

  • Polévka: Slepičí vývar s krupicí a vejcem 25.-
  • 150g Bramborové noky s brokolicí a smetanovou omáčkou 85.-
  • 300g Nadívané kuře, šťouchané brambory 89.-
  • 150g Azu po tatarsku, dušená rýže 95.-
  • 100g Zeleninový salát se smaženými kuřecími kousky 99.-
  • 100g Zeleninový salát s balkánským sýrem 99.-
  • 80g Zeleninový salát s tuňákem a vajíčkem 99.-

STŘEDA - 19. 04. 2017

  • Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ ZAVŘENO

ČTVRTEK - 20. 04. 2017

  • Polévka: Frankfurtská s párkem 25.-
  • 100g Grilovaný hermelín na zeleninovém salátku s brusinkami 85.-
  • 150g Moravský vrabec, špenát, bramborové knedlíky 89.-
  • 150g Marinovaný pikantní kuřecí plátek, šťouchané brambory 95.-
  • 100g Zeleninový salát se smaženými kuřecími kousky 99.-
  • 100g Zeleninový salát s balkánským sýrem 99.-
  • 80g Zeleninový salát s tuňákem a vajíčkem 99.-

PÁTEK - 21. 04. 2017

  • Polévka: Hovězí vývar s tyrolskými knedlíčky 25.-
  • 200g Jarní zeleninové vietnamské závitky se salátkem z červené řepy 85.-
  • 150g Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, houskové knedlíky 89.-
  • 150g Kuřecí prsíčka v bramborákovém těstíčku, zelný salát s křenem 95.-
  • 100g Zeleninový salát se smaženými kuřecími kousky 99.-
  • 100g Zeleninový salát s balkánským sýrem 99.-
  • 80g Zeleninový salát s tuňákem a vajíčkem 99.-