„Velice rád hodnotím naši účast za velmi úspěšnou, protože v sobotu už jsme museli řešit další závoz výrobků, protože je návštěvníci vykoupili. I to svědčí o kvalitě a skvělé chuti výrobků, které jsme na stánku prezentovali. Nechyběly samozřejmě potraviny oceněné značkou Dobrota Karlovarského kraje, ale i další. Nepochybně velkým lákadlem stánku Karlovarského kraje byla ruční domácí výroba sýru. Tu po celé čtyři dny konání veletrhu zajištovala Farma Kozodoj – ekocentrum pro Karlovarský kraj. Vyrobila se téměř čtyři kila čerstvého dohřívaného sýru ze 30 litrů mléka, a to všechno návštěvníci s velkou chutí snědli. Zároveň se velmi zajímali právě o možnost domácí výroby sýru. S naší účastí jsem velice spokojen a jsem přesvědčen o tom, že bychom na tomto veletrhu věnovanému potravinářství neměli chybět ani v příštím roce,“ uvedl radní pro oblast zemědělství a energetiky Jan Vrba.
Veletrh Czech Food Expo si užili především milovníci dobrého jídla a fanoušci vaření, které zajímají kvalitní české potraviny i proces jejich výroby. Lidé zde mohli nakoupit a ochutnat výrobky od výrobců a prodejců masných a mléčných výrobků. Letos navíc veletrh navštívilo neskutečných 37 tisíc lidí.
V rámci stánku Karlovarského kraje byly prezentovány výrobky producentů: Pelant – Doupovské uzeniny, Lahůdkářství Roman Krčma, Statek Bor Zeos spol. s r.o., Karlovarské uzeniny s.r.o., Marie Květoňová – sýry, Farma Belina – mléčné výrobky, sýry, Karlovarská pekárna s.r.o. – oplatky, trojhránky, Cukrářství a lahůdkářství Amálie & Já, Jitka Šimůnková – čaje, koření, Miroslav Dimo – medy, Microgreens KV – výhonky bylinek, Kynšperský pivovar s.r.o., Pivo Kronl Mariánské Lázně, Pivovar Krušnohor s.r.o., Václav Lojín – lihoviny, Jan Becher – Karlovarská Becherovka.