Restauraci Pivstro najdete v Bezručově ulici v Plzni. Zavítat sem můžete na lahodné jídlo, které je dílem kuchařů, kteří se učili postupům a receptům šéfkuchaře Petra Jána. Ten v minulosti pracoval například v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech nebo v pražském hotelu Hilton.
Skvělé jídlo a bohatá nabídka tradičních i netradičních piv. To je Pivstro, které je na Googlu nejlépe hodnocenou restaurací v Plzni.
Jídlo ale není to jediné, kvůli čemu sem vedou kroky návštěvníků. „Troufám si říct, že v Plzni nemáme konkurenci, protože náš koncept je trochu odlišný od konceptů klasických restaurací. Zaměřujeme se na kombinování jídla s pivem, aby výsledná chuť byla nezapomenutelná," vysvětluje provozní Pivstra David Tobrman. Jde zejména o vzájemné ladění těžších jídel s výraznějšími pivy a lehčích jídel s lehčím druhem piv. Přesná kompozice je ale tajemstvím restaurace.
V nabídce Pivstra najdete tradiční piva jako Pilsner Urquell a Proud, i ty méně tradiční, například v současné velmi populární kyseláče různých chutí od všech možných pivovarů. Nechybí ani zahraniční zastoupení.
Nový koncept ochutnávání piva nadchl Plzeňáky natolik, že Pivstro kraluje řebříčku na Googlu v hodnocení plzeňských restaurací. Podle provozního Davida Tobrmana za úspěchem stojí ještě jedna tajná ingredience. „Možná to bude znít jako klišé, ale u nás skutečně pracuje naprosto skvělý tým, který dává do práce maximum ze srdce a z nasazení. To je náš recept na úspěch," říká Tobrman.
PR